Takaisin uutisiin

20 uutta liikenneohjaajaa valmistui

Julkaistu 16.04.2018

Perjantai 13.päivä oli 20 uudelle liikenneohjaajalle hieno päivä. He valmistuivat 8 kuukauden koulutusjakson jälkeen. Valmistujaisissa oli rento tunnelma, porukka tuntui hitsautuneen hyvin yhteen koulutuksen aikana.

Tosi kiva, etttä tulette meille töihin!

Operatiivinen johtaja Sanna Järvenpää toi esille puheenvuorossaan, että koulutus on ollut opiskelijoille matka. Se on ollut matka rautatiejärjestelmän ja uuden oppimiseen sekä samalla itsensä oppimiseen.
– Toivon, että olette oppineet vastuuta ja sitä mitä on vastuunkanto ja mikä on tämän työn yhteiskunnallinen merkitys.

- Heti, kun tämän ryhmän ensimmäisen kerran tapasin, niin ajattelin, että tämä on tosi hyvä ryhmä. Teitä selkeästi kiinnostaa tämä asia, olette halukkaita päästä eteenpäin ja ennen kaikkea olette tosissanne, Järvenpää kertoo. Koulutus on ollut nyt pidempi ja olemme halunneet varmistaa, että teillä olisi aiempaa paremmat valmiudet. Järvenpää toi esille sen, että elämme muuttuvassa maailmassa ja pitkällä aikavälillä jokaisen pitää olla valmiita muuttamaan ja itse muuttumaan sekä ennen kaikkea olla itse mukana muuttamassa. Jokaisen panostusta tarvitaan, kun asioita viedään eteenpäin ja kehitetään, Järvenpää jatkaa.

- Ensimmäisillä alkaa työvuoro jo heti huomenna. Olette nyt eri roolissa kuin aiemmin. Ette ole enää opiskelijoita. Tuotte nyt työyhteisöön jotain uutta. Olette pieni palanen kokonaisuutta ja voitte itse vaikuttaa työyhteisöön ja itse työhön. Nämä on asioita, joista kannattaa pitää huolta. Ja huumoria ei kannata unohtaa. Tosi kiva, että tulette meille töihin!

”Olette loistoporukkaa”

KRAOn Kari Palonen toi esille puheenvuorossaan sen, kuinka kurssilla vallitsi koko matkan ajan hyvä henki ja asenne. – Teidän kanssanne on ollut haasteellista, mutta miellyttävää olla tämä aika. Hienoja ja hyviä persoonia tässä ryhmässä.

- Muistakaa, että kaikki työtehtävät tehdään vimpan päälle, oikein ja hyvin. Ja jos on jotain, mitä ei muisteta, niin haetaan apua kaverilta tai esimieheltä. Apua aina löytyy. Olkaa rohkeita siinäkin. Kuunnelkaa vanhempien kollegoiden neuvoja, kun omat eväät eivät riitä.

- Olkaa osa sitä työyhteisöä. Työyhteisö muodostuu hyväksi siinä, kun se on keskusteleva. Ja sellaisia teidän työyhteisöt ovat. Tehkää olonne hyväksi ja itsenne näkyväksi. Olette loistoporukkaa!

Pääluottamusmies Vesa Laitinen palkitsi Antti Ukkosen kurssin priimuksena.

Onnittelut valmistuneille ja tervetuloa meille töihin!