Finrail työnantajana

Finrail pähkinänkuoressa

"Finrailissa työskentelee noin 420 ammattilaista, joista suurin osa työskentelee liikenneturvallisuustehtävissä ja vuorotyössä liikenneohjaajina. Finrailissa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Tärkeimpiä tavoitteitamme on olla arvostettu ja luotettava työnantaja, josta työntekijät voivat olla ylpeitä."

Finrail on yrityksenä nuori, mutta vastuullamme olevaa työtä on tehty niin pitkään kuin Suomessa on ollut rautatieliikennettä; yli 150 vuotta. Työllämme on pitkät perinteet ja henkilöstöllämme vahva ammattitaito. Näitä asioita kunnioittaen ja ylläpitäen suuntaamme tulevaisuuteen. Ura Finrailissa tarjoaa vastuullisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan rautatieliikenteen jatkuvasti kehittyvään maailmaan.

Finrailin henkilöstöön kuuluu 420 ammattilaista, joista suurin osa työskentelee liikenneturvallisuustehtävissä ja vuorotyössä liikenneohjaajina. Muita tehtävänimikkeitä ovat muun muassa turvallisuusasiantuntija, kouluttaja, henkilöstösuunnittelija, liikennesuunnittelija, matkustajainformaation asiakaspalvelija, vuoroesimies ja ohjauspalvelupäällikkö.

Finrailissa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Tärkeimpiä tavoitteitamme on olla arvostettu ja luotettava työnantaja, josta työntekijät voivat olla ylpeitä. Tätä tavoitetta edistämme aktiivisesti muun muassa kehittämällä uusia työtapoja ja panostamalla hyvään johtamiseen.  Haluamme, että yrityskulttuurimme on avoin, uudistuva ja vastuullinen. Meillä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Takaisin edelliselle sivulle >