Rekrytointi ja koulutukseen hakeminen

Onko unelmasi aina ollut, että kaikki menee raiteilleen?

Haku liikenneohjaajakoulutukseen on päättynyt. Saimme runsaasti hakemuksia. Kiitos kaikille hakijoille!

 

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä haemme kolutukseen

LIIKENNEOHJAAJIA

Rautatieliikenteen liikenneohjaajana vastaat liikenteen turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Monipuolinen, ratkaisukeskeinen ja vaihteleva työ perustuu vastuullisuuteen, täsmällisyyteen sekä asiakaslähtöisyyteen.

Työ on vastuullista ja vaihtelevaa kolmivuorotyötä. Tehtävä vaatii sinulta hyvää paineensietokykyä, sillä työssä joudut reagoimaan myös äkillisiin tilanteisiin nopeasti ja harkiten. Työ sisältää runsaasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Etsimme joukkoomme myös henkilöitä, joilla on vahva mielenkiinto edetä tulevaisuudessa erilaisiin liikenteenohjauksen asiantuntija- ja esimiestehtäviin.  

Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää, sujuvaa tietoteknistä osaamista ja suomenkielen taitoa, vähintään toisen asteen tutkintoa sekä kokemusta työelämästä. Hakijoista teetetään turvallisuusselvitys, jonka lisäksi sinun tulee täyttää Trafin asettamat kelpoisuusvaatimukset terveydentilan osalta.

Suoritettuasi kahdeksan kuukautta kestävän koulutuksen hyväksytysti tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, sekä hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa. Tehtävät sijoittuvat Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun ja Kouvolaan. Hakulomakkeella voit esittää paikkakuntatoiveesi.

Kaikki valmistuvat liikenneohjaajat palkataan aluksi osa-aikaisiksi ja jokaiselle luvataan vähintään puolet kokoaikaisen työtunneista. Työmäärää kasvatetaan ohjauspalvelun työtilanteen mukaan huomioiden henkilön halukkuus kokoaikaiseen työhön. Vuonna 2018 kaikille koulutuksesta valmistuneille on tarjottu mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti.

Kokoaikaisen liikenneohjaajan alkupalkka on keskimäärin 3000 €/kk, jonka lisäksi maksetaan vuorolisäkorvauksia.

Hakuaika liikenneohjaajakoulutukseen on 29.4.2018 asti. Koulutus alkaa lokakuussa 2018.

FAQ-osiosta löydät lisätietoa koulutuksesta.

Hae koulutukseen 29.4.2018 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake:

 Hakulomake